To nie bar z jedzeniem niskokalorycznym, czyli odchudzającym (np. z sałatkami), choć tak sugeruje nazwa. Ale jednak też dietetyczny...
Jadłodajnia Dietetyczna to jedno z niewielu miejsc w Polsce, gdzie serwuje się jadłospisy stosowane w różnych schorzeniach. Pierwsze skojarzenie - nijaka kuchnia szpitalna lub sanatoryjna, ale nic bardziej błędnego - tu można zjeść smacznie.
Rodzaj kuchni: kuchnia zdrowa, dietetyczna
Produkty, używane do przygotowania serwowanych dań: najwyższej jakości świeże warzywa, owoce, kasze, makarony, ryż
Sposób przygotowywania dań: własnoręczna produkcja, bez konserwantów
Rodzaj dań: dieta w nadkwaśności żołądka, dieta w niedokwaśności żołądka, dieta w schorzeniach wątroby, dieta w schorzeniach nerek, dieta odżywcza
Polecane dania dietetyczne:
dania główne:
pulpet cielęco-drobiowy,
filet z dorsza gotowany,
filet z indyka gotowany,
cielęcina gotowana,
schab gotowany,
pieczeń z indyka,
filet z łososia saute,
kotlet de'volaile z drobiu z fasolką szparagową
Przykładowe ceny: dania główne do 20,00 zł.
Miasto: Łódź, ul. Zielona 5/7
Godziny otwarcia: pn.-pt.: 9.00-18.00, sob.: 10.00-16.00
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz