środa, 12 marca 2014

Jadłodajnia Dietetyczna

To nie bar z jedzeniem niskokalorycznym, czyli odchudzającym (np. z sałatkami), choć tak sugeruje nazwa. Ale jednak też dietetyczny...

 

Jadłodajnia Dietetyczna to jedno z niewielu miejsc w Polsce, gdzie serwuje się jadłospisy stosowane w różnych schorzeniach. Pierwsze skojarzenie - nijaka kuchnia szpitalna lub sanatoryjna, ale nic bardziej błędnego - tu można zjeść smacznie.

Rodzaj kuchni: kuchnia zdrowa, dietetyczna

Produkty, używane do przygotowania serwowanych dań:
najwyższej jakości świeże warzywa, owoce, kasze, makarony, ryż

Sposób przygotowywania dań: własnoręczna produkcja, bez konserwantów

Rodzaj dań: dieta w nadkwaśności żołądka, dieta w niedokwaśności żołądka, dieta w schorzeniach wątroby, dieta w schorzeniach nerek, dieta odżywcza

Polecane dania dietetyczne: 

dania główne: 
pulpet cielęco-drobiowy, 
filet z dorsza gotowany, 
filet z indyka gotowany, 
cielęcina gotowana, 
schab gotowany, 
pieczeń z indyka, 
filet z łososia saute, 
kotlet de'volaile z drobiu z fasolką szparagową 

Przykładowe ceny: dania główne do 20,00 zł.

Miasto: Łódź, ul. Zielona 5/7

Godziny otwarcia: pn.-pt.: 9.00-18.00, sob.: 10.00-16.00

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz